MAALÄMPÖ

Uusiutuvaa energiaa maasta.

Pyydä tarjous

ILMALÄMPÖ

Uusiutuvaa energiaa ilmasta.

Pyydä tarjous

AURINKOENERGIA

Uusiutuvaa energiaa auringosta.

Pyydä tarjous

 

 

AURINKOENERGIA

 

 

Aurinkoenergian tuottaminen perustuu auringon säteilyenergian muuttamiseen sähkövirraksi. Auringon energiaa käytetään tyypillisesti käyttöveden tai sisäilman lämmitykseen. Aurinkolämmityksessä lämpö otetaan talteen aurinkopaneelein. Aurinkosähkö on tärkeä osa tulevaisuuden energianhankintaa ja jo tänä päivänä tapa hallita rakennuksen energiakustannuksia. Aurinkosähkön kannattavuus pientuotannossa perustuu siihen, että suurin osa tuotetusta sähköstä saadaan käytettyä itse ja minimoidaan ulkoa ostettava sähkön määrä. Ongelmana usein on se, että aurinkosähkön tuotto on eri aikaan kuin sitä luonnostaan käytettäisiin. Varastointi olisi houkuttelevaa, mutta akustot eivät vielä nykyhinnoin ole kannattavia eikä suuria energiavaraajia useimmiten kannata rakentaa, ne kun vaativat merkittävästi tilaa ja niiden hyödyntämisteknologia investointia.

– Oman aurinkosähkön tuottaminen on mahtavaa. Samalla kun tuotat uusiutuvaa energiaa ilman päästöjä, sinun ei tarvitse myöskään murehtia nousevasta sähkönhinnasta. –

MAATERMIA oy omaa yli 20 vuoden kokemuksen energiaratkaisuista. Asiakkaat luottavat ammattitaitoomme laitteiden valinnassa, sekä asennuksessa. Asennamme vain markkinoiden parhaita, johtavia laitteita ja toteutus räätälöidään asiakkaan tarpeiden, sekä toiveiden mukaisesti. Vankkaa kokemusta hyväksi käyttäen. Perehdytys laitteiston käyttöön hoidetaan huolella, varmistaen ratkaisujen oikeaoppinen käyttö ja energiahyöty. Asiakastyytyväisyys ja tekninen tuki ovat yrityksemme tärkeimmät kulmakivet.Tuotekuva

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Järjestelmä sisältää kaiken, mitä täydelliseen aurinkovoimalaan tarvitaan. Järjestelmän asentamisesta vastaavat alan ammattilaiset, jolloin sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. Saatavilla on myös suuremmat järjestelmät yritysten ja maatilojen käyttöön.

 

 

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmään kuuluvat paneelit, invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja kaapelit tulevat kaikki samassa paketissa. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkönkulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan myydä sähköverkkoon.

Järjestelmän komponentit on valittu ilman kompromisseja. Tätä ajattelua tukee mm. invertterit, jotka mahdollistavat kahteen eri ilmansuuntaan suunnattujen paneeleiden maksimituoton. Scanoffice hyväksyy järjestelmien komponenttitoimittajiksi vain alan parhaita toimijoita laadun takaamiseksi.

 

Aurinkosähköjärjestelmän toimintaperiaate

 

Täydellisen aurinkosähköjärjestelmän osat

 • Teholuokat: 3,42 kWp, 5,13 kWp, 7,41 kWp ja 10,26 kWp 
 • Paneeleiden määrät: 12, 18, 26 tai 36 kpl
 • Invertteri: Fronius SYMO invertterit
 • Aurinkosähkökaapeli: punainen ja musta
 • Turvakytkin: AC ja DC
 • Tarvittavat liittimet
 • Kiinnikkeet kattotyypin ja paneelimäärän mukaan

Suuremmat järjestelmät suunnitellaan tehontarpeen mukaan. 

 

CanadianSolar CS6K 285 Wp paneelin tekniset tiedot

 • 285 Wp paneeli
 • Mitat – 1650 mm x 992 mm x 40 mm kehyksen kanssa
 • High Efficiency – suurempi tuotto pienemmällä pinta-alalla
 • Pitkäaikainen tuottotakuu
 • Kevyt ja laadukas runko – sertifioitu lumikuorma 6000 Pa ja tuulikuorma 4000 Pa

Valmistajan myöntämä takuu:

 • 10 vuoden tuotetakuu
 • 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu

 

 

Fronius aurinkosähköinvertterit

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät invertterit tulevat itävaltalaiselta Froniukselta. Froniuksen Symo-sarjan invertterit vastaavat jo nyt huomisen haasteisiin. Niistä löytyy vakiona WLAN- ja ethernet liitynnät ja mm. Smart Grid – älykkään sähköverkon valmius. Symo-sarjan invertterit ovat 3-vaiheisia, jolloin kiinteistöön saadaan maksimi hyöty tuotetusta sähköstä. Olemme valinneet järjestelmiimme kahden lappeen asennuksen mahdollistavat invertterimallit, jotka helpottavat paneeleiden sijoittelua ja parantavat vuosituottoa. Inverttereillä on rekisteröinnin jälkeen 7 vuoden takuu ja järjestelmän toimintaa voi seurata SolarWeb-portaalin avulla tai helposti invertterin näytöltä.

 

Suomalainen kattokiinnikejärjestelmä 30 vuoden takuu

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Siksi myös kattokiinnikejärjestelmä on valittu tarkkaan. Käytämme Suomessa valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat testattuja Suomessa yleisimmin käytetyissä katoissa. Näin varmistamme, että paneelit pysyvät katolla kovallakin tuulella eikä vaaraa vuodoista ole.

 

Kiinnitysjärjestelmä kattotyypin mukaan

Jokaiselle kattotyypille on oma kiinnitysjärjestelmä sen mukaan montako paneelia kohteeseen asennetaan. Kiinnikejärjestelmä on suunniteltu niin, ettei hävikkiä synny ja asennus on nopeaa sekä kustannustehokasta. 

Kattokiinnikejärjestelmä sisältää kaikki, mitä kunnolliseen kiinnitykseen tarvitaan, ruuveista ja muttereista lähtien. Kiinnikkeiden materiaali on kestävää Magnelis-pinnoitettua terästä, joka on vähintään 3 kertaa kestävämpi kuin sinkitty teräs. Pidempi kiinnikeväli tuo asennukseen nopeutta ja kustannustehokuutta. Mukana tulevat myös ohjeet oikeaoppiseen asentamiseen kullekin kattotyypille. Kiinnikkeillä on 30 vuoden takuu. 

MAATERMIA toimii myös Saaristossa!
MAATERMIA oy sijaitsee Paraisilla. Liikumme autolla ja veneellä, joten asennukset hoituvat saaristossa, sekä mantereella.

 

OTA YHTEYTTÄ!

 

Lue rahoituksesta lisää TÄSTÄ.

Kuvahaun tulos haulle canadian solar logo

 

 

Kuvahaun tulos haulle fronius logo