MAALÄMPÖ

Uusiutuvaa energiaa maasta.

Pyydä tarjous

ILMALÄMPÖ

Uusiutuvaa energiaa ilmasta.

Pyydä tarjous

AURINKOENERGIA

Uusiutuvaa energiaa auringosta.

Pyydä tarjous

 

 

ILMALÄMPÖ

 

 

 

– Tämän vuosikymmenen tuoma kehitys kylmätekniikassa tarjoaa loistavan vaihtoehdon myös ilmalämmöstä, kuten ilmalämpö-, ilmavesilämpö- ja poistoilmalämpöpumput. –

Ilmalämpöpumppu on laitteisto, jolla siirretään lämpöenergiaa ulko- ja sisäyksikön avulla. Sisätilan lämpötilaa säädellään siirtämällä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan ja tarvittaessa päinvastoin sisäilman jäähdyttämiseksi. Ilmalämpöpumpulla lämpöä voidaan siirtää ulkoilmasta sisäilmaan huomattavasti edullisemmin kuin tavanomaisella sähkönvastukseen perustuvalla sähkölämmityksellä.

Ilmavesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen vesikiertoiseen lämmitykseen. Sillä voidaan lämmittää myös käyttövettä.

Poistoilmalämpöpumppu ottaa energiaa talteen lämpimästä sisäilmasta ennen kuin se puhalletaan ulos. Poistoilmalämpöpumppu poistaa sisäilmaa ja siirtää poistoilman lämpöenergiaa käyttöveteen ja lämmitysjärjestelmään. Lämpöä voidaan ottaa talteen suurissakin kohteissa, kuten kerrostalojen poistoilman lämpöhäviöistä.

NIBEn suurempien lämpöpumppujen osaaminen on tuotu ilmälämpöpumppuihin. Kuuden vuoden NIBETURVA, tyylikäs laitteisto ja värivalinnat; eivät osu silmään sisällä eikä ulkona. Laitteisto kylmiin oloihin, lisävarusteena lämmitettävä kondenssivesiputki. Lämpöä jopa -30°C saakka, peruslämpötoiminto +10 °C. Ifeel -sisälämpötilan mittaustoiminto sisäänrakennettuna kauko-ohjaimessa.

TOSHIBA Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Nykyaikaisen tehokas ilmalämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Parhaimmillaan ilmalämpöpumppu on sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähteenä, mutta sen avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on hyvä ratkaisu ympäristönkin kannalta, sillä puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.

JÄSPI ilma-vesilämpöpumput ovat huippuluokan tekniikkaa, jotka lämmittävät energiatehokkaimmin talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi. Voidaan liittää lattialämmitykseen tai kiinteistössä jo oleviin lämpöpattereihin. Tehontarpeeseen mukautuva ulkoyksikkö – maksimaalista tehoa minimaalisella energiankulutuksella. Laajin käyttöalue: jopa -25 °C asti, tehokkain ulkoyksikkö: tuottaa max. 65-asteista vettä. MyUpway -etävalvonta vakiona.

Katso videolta miten JÄSPI ilma-vesilämpö toi varmuutta upean, vanhan talon lämmitykseen. Samalla näet miten järjestelmä toimii.

 

– Uusiutuvan energian ratkaisut, luonnollisesti. –

 

MAATERMIA oy omaa yli 20 vuoden kokemuksen energiaratkaisuista. Asiakkaat luottavat ammattitaitoomme laitteiden valinnassa, sekä asennuksessa. Asennamme vain markkinoiden parhaita, johtavia laitteita ja toteutus räätälöidään asiakkaan tarpeiden, sekä toiveiden mukaisesti. Vankkaa kokemusta hyväksi käyttäen. Perehdytys laitteiston käyttöön hoidetaan huolella, varmistaen ratkaisujen oikeaoppinen käyttö ja energiahyöty. Asiakastyytyväisyys ja tekninen tuki ovat yrityksemme tärkeimmät kulmakivet.

 

MAATERMIA toimii myös Saaristossa!
MAATERMIA oy sijaitsee Paraisilla. Liikumme autolla ja veneellä, joten asennukset hoituvat saaristossa, sekä mantereella.

 

OTA YHTEYTTÄ!

File:TOSHIBA Logo.png