MAALÄMPÖ

Uusiutuvaa energiaa maasta.

Pyydä tarjous

ILMALÄMPÖ

Uusiutuvaa energiaa ilmasta.

Pyydä tarjous

AURINKOENERGIA

Uusiutuvaa energiaa auringosta.

Pyydä tarjous

 

MAALÄMPÖ

 

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa. Auringosta lähtöisin oleva energia varastoituu maan pintakuoreen, kallioon ja vesistöihin. Maalämpö on turvallinen tasainen ja ilmainen lämmönlähde ympäri vuoden. Maalämpöjärjestelmä ottaa maaperässä olevan aurinkoenergian talteen ja hyödyntää sen talon lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen. Maalämpö on huolettomuutta ja erittäin suuri uusiutuvan energian osuus on taas ympäristöystävällisyyttä.

– Maalämpö on puhdasta aurinkoenergiaa. Auringon lämpö varastoituu maahan, ensin pintaan, puutarhan kevätsiivouksen aikaan. Viettäessäsi kesälomaa riippumatossa, varastoituminen tapahtuu yhä syvemmälle. Ja kun on aika haravoida kasaan syksyn viimeisiä pudonneita lehtiä, on ilmaista energiaa varastoitunut riittävästi lämmittämään talosi, jopa ennätyskylmänä talvena.  –

Maalämpöpumput ovat erityisen sopivia kohteisiin, joissa lämmitysenergian tarve on suuri – tällöin myös saavutettu säästö energialaskussa on suuri. Uusissa rakennuksissa ne soveltuvat ennen kaikkea yli 160 m² omakotitaloihin, sekä keskitettyinä järjestelminä rivitaloihin ja kerrostaloihin. Saneerauskohteissa maalämpöpumput ovat energiatehokas tapa korvata vanha paljon kuluttava energiamuoto.

– Lämmitys maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina, lämmitysjärjestelmää uusiessa voit säästää jopa 80% energiassa. –

MAATERMIA oy omaa yli 20 vuoden kokemuksen energiaratkaisuista. Asiakkaat luottavat ammattitaitoomme laitteiden valinnassa, sekä asennuksessa. Asennamme vain markkinoiden parhaita, johtavia laitteita ja toteutus räätälöidään asiakkaan tarpeiden, sekä toiveiden mukaisesti. Vankkaa kokemusta hyväksi käyttäen. Perehdytys laitteiston käyttöön hoidetaan huolella, varmistaen ratkaisujen oikeaoppinen käyttö ja energiahyöty. Asiakastyytyväisyys ja tekninen tuki ovat yrityksemme tärkeimmät kulmakivet.

Jämä– maalämpöpumput on varustettu tehokkailla kompressoreilla ja alan parhailla komponenteilla. Näiden ansiosta Jämä Star -tuoteperheen maalämpöpumppujen lämpökerroin (COP) on jopa 5,03  (tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin laite kuluttaa). Lisäksi ne ovat tyylikkäästi muotoiltuja, käyntiääneltään erittäin hiljaisia ja tilantarpeeltaan kompakteja. Maalämpöpumpun ohjausyksikkö on helppokäyttöinen ja värinäytöllinen, ja MyUpWay- etävalvontatoiminnon avulla tarkkailet maalämpöpumppusi toimintaa kaikkialta. Kesäaikaan ehdotonta lisämukavuutta saa energiatehokkailla Cool jäähdytyskonvektoreilla.

MAATERMIA toimii myös Saaristossa!
MAATERMIA oy sijaitsee Paraisilla. Liikumme autolla ja veneellä, joten asennukset hoituvat saaristossa, sekä mantereella.

 

OTA YHTEYTTÄ!

 

Lue rahoituksesta lisää TÄSTÄ.